TRÄNING

Jag tar in nya klienter 1 gång/månaden.

Nästa intag är 3/3-2024

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Eric hedqvist – naprapat och personlig tränare

Vill du göra en livsstilsförändring eller nå ett specifikt mål?

Jag har arbetat som Personlig Tränare i över 10 år. Jag har tävlat i flera olika idrotter och har genomfört många olika typer av lopp och utmaningar. Jag vet vad som krävs för att nå ett mål och jag vet vad som krävs för att komma i form och stanna i form.

Det finns många ”experter” på nätet som säljer träningsprogram och påstår både det ena och det andra. När andra skriker så har jag valt att viska.

Jag vill ENDAST hjälpa dig som verkligen vill göra en livsstilförändring eller nå ett specifikt mål. Det jag erbjuder är ingen quickfix och det är endast för dig som är beredd att göra en satsning. Är du inte beredd att offra tid och engagemang? Då kommer jag inte kunna hjälpa dig.

Coaching 8 veckor (välj online eller IRL)

Läs igenom upplägget innan du bokar in en konsultation.

Uppstartsmöte: Resan börjar med ett ca 1 h möte där du får beskriva din målsättning och din nuvarande status. Tillsammans lägger vi upp en handlingsplan för din resa framåt utifrån dina förutsättningar och målbild och bestämmer när vi ska börja. Detta första möte är kostnadsfritt och du väljer om du vill göra det på distans eller ett fysiskt möte.

Tester: Jag anser att mål bör vad tydliga och mätbara. För att konkretisera det så kommer vi börja med en hälsoundersökning för att få siffror svart på vitt vad gäller din hälsa, fysik och kondition. Denna undersökning tar ca 60-90 min och vi går igenom allt från kroppsmätning till fysiska konditions/styrketester tester. Dessa tester är för att du konkret ska se vart du befinner dig idag, och se resultat när vi re-testar i slutet av din resa.

Träningsschema: Du får ett träningsschema som innehåller exakt hur du ska träna under perioden men där du också lär dig principer, grunder och ett tankesätt/filosofi kring träning som du kommer att ha nytta av för alltid och kommer kunna fortsätta att följa i framtiden.

Personlig träning: Att bara ge ut ett träningsprogram räcker sällan. Därför får du 5 PT-timmar där vi kommer gå igenom ditt schema och där du får lära dig teknik och utförande i alla övningar. Behöver du extra timmar kommer du kunna köpa till det.

Kostrådgivning: Du kommer få rådgivning om vad du skall tänka på vad gäller kost för att optimera dina resultat och hälsa. Det här ser olika ut för olika personer. En del får ett schema där det står exakt vad du skall äta under en period och en del får rådgivning. Vi anpassar efter vad just du behöver.

Naprapatbehandling: För att optimera dina förutsättningar ingår 2 naprapatbehandlingar som du kan nyttja under dina 8 veckor. Behandlingarna är perfekt för att optimera din återhämtning eller för att behandla specifika skador.

Re-tester: Ingen satsning är fulländad utan konkreta resultat. Därför avslutar vi dina 8 veckor som vi började, med re-tester för att du ska se hur långt du har kommit på din resa.

Skicka din intresseanmälan, motivera hur jag kan hjälpa dig och skriv ”Coaching HQ” i ämnesraden.

Eric – Naprapat & Lic.Personlig Tränare

  • Mer än 10 års erfarenhet som Personlig Tränare
  • 5 års studier och examen från Naprapathögskolan i Stockholm
  • Idrottsbakgrund med tävlingar inom athletic fitness, tyngdlyftning, styrkelyft och crossfit
  • Genomfört Iroman Kalmar, ultramarathons och diverse olika motionslopp
  • Hjälpt tusentals personer med träning
Rulla till toppen