Naprapat eller massör på arbetsplatsen? 

Vi arbetar sedan många år tillbaka även ute på företag, både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Många företag inser vinsten med att erbjuda sina anställda denna förmån då fördelarna är många.

Reducerad sjukfrånvaro

Att regelbundet erbjuda samtliga medarbetare behandling leder ofta till färre sjukskrivningar i form av belastningsskador och utmattningssyndrom. Därmed minskas kostnaderna för företaget i längden.

Smärtfri och nöjd personal

Detta är en förmån som många anställda uppskattar och värdesätter. Naprapatbehandling reducerar risken för återfall av muskel- och ledbesvär. Alla som någon gång har haft smärtproblematik vet hur mycket energi det går åt till att ha ont samt hur svårt det kan vara att vara fullt fokuserad på sina arbetsuppgifter. En smärtfri och nöjd personal kommer att bidra till bättre stämning på jobbet och en mer arbetseffektiv personalstyrka. 

Tidseffektiv

Eftersom det är vi som kommer ut till er arbetsplats behöver ni inte lägga någon tid på att resa till och från kliniken. Medarbetarna kan således snabbt och enkelt, direkt efter behandling återgå till sitt arbete.

Upplägg

Upplägget skräddarsys efter det enskilda bolagets behov. Utöver fysiska behandlingar erbjuds energonomiföreläsning samt inställningar av arbetsplatsen. Det finns även upplägg där medarbetarna får stå för en del, alternativt hela, debiteringen.

Välkommen att höra av er för mer information!

Rulla till toppen